maideer 7+5 deyim çok fazla bulantım var ağzımın tadı hiç yok yediğim herşeyden tiksinti geliyor bu süreçte neler yaptınız nasıl geçti yardımcı olabilecek var mı 🙂↕️
Melodimm maideer Sabah kraker yerdim azda olsa geçerdi 16 hafta sonra rahat etdim.Bulantı için olan ilacı bile içemiyordum su görmek falan.Ama siz içe biliyorsanız doktordan bulantı için ilaç isteyin.
Birrrcan maideer o haftalar çok yoğun geçiyor benimde öyleydi şimdi 11 oldum hala devam ediyor ama eskiye göre azaldığını hissediyorum
maideer Melodimm yiyorum ama rahatlamiyor ne yesem hep bir tiksinme geliyor koku hassasiyeti de var en son kontrol de istedim prilam verdi gece yataken icipde yatarsın demişti ama onunda hiç faydası olmadı bana
Nidaanur maideer 4 tane içerseniz fayda ediyor. Gece yatmadan 2 tane öğlen 2 tane içip tamamlıyorum. Ancak fayda ediyor.
sweatmother maideer gece 2 tane sabah 2 tane iç dedi doktorum onun sayesinde kusmuyorum ama tiksinme oluyo hala
maideer Nidaanur serabis yoğurt benide rahatlayor biraz üstüne az tuz döküyorum ama ağzımın tadı olmaması normal mi ya hiç tad alamıyorum
1_2_3_4 maideer olmaz mı özellikle arabaya binince daha da şiddetleniyo bebek araba sevmiyor bunu anlamış oldum 😃