mesc Nazal burun kemiği 4.5, (hipoplastik) izlendi.. 21+2 haftada Perinatoliji detatlı ultrason yaptım bana böyle dedi.. Yaşayan var mı ne yapmam gerekiyo genetik hastalık olabilir down sendromlu olabilir dedi 😢😢😢
serabis mesc bazı bebeklerin burunları genetik olarak küçük olabiliyormuş seninle aynı durumu yaşayanlar vardı
kalbimmmmmmmmmm mesc sizin esinizin ailenizin burnu kucukmu genel olarak. Belki genetikten dolayıdır. Saglikla dogsun insallah
Melike3506 mesc yani şöyle bir şey benimde detaylı ultrasonda sol böbrek pelvis çapı büyük çıktı ikili taramamda risk çıkmıştı down sendromu olabilir dediler amniyosentez vsya fetal dna istediler ikisini de yaptırmadım çünkü gebelik sonlandırma düşüncem yok. Zaten testleri yaptırırsanız kesin tanı alırsınız müdahale edilcek bir hastalık değil çünkü
serabis mesc onu bilmiyorum arama kısmına burun kısalığı falan yaz tüm postlar çıkar karşına zaten. Ayriyeten bir sürü bebeğe sendromlu teşhisi konulduğu halde sapasağlam doğan çocuklar var biraz tevekkül gerekiyor bu gibi durumlarda. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲