Melisssa3 Kızlar 32+4deyim doktorum artık coraspirini bırakalım dedi sizler kaçıncı haftada bıraktınız
irmb Melisssa3 bende başlayalı 4 5 gün olacak 23 haftalığım 32-34 haftalık bırakıcaz demişti sizin kide o şekilde ayarlamış
canan_55 Melisssa3 hayır olmadı artık damarlar genişlediği için kanama olmasın diye o haftada bıraktırıyorlar iğne kullanıyorum doğuma kadar
Melisssa3 canan_55 ben en başından beri hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum ikiside aynı görevi görüyor sanırım
hayat2 Melisssa3 bende en başından beri ikisini kullanıyorum pıhtılaşmam var siz neden kullanıyorsunuz
canan_55 Melisssa3 corasprin kanı sulandırıyor ocsapar da pıhtılaşmayı önlüyor ben de baştan beri kullanıyorum enox var bende doğumdan bir gün önceye kadar kullanacaksın dedi doktorum
Melisssa3 hayat2 geçen sene 9. Haftada kalp durması sonucu bir kaybım var önlem amaçlı kullandırdı doktorum
betusbetuss Doktorum 32de birakmami soylemisti ama risk almak istemedigim icin onun da onayiyla 36ya kadar kullandim. Coraspini biraktiktan sonra bebek kilo almayi birakti karnimda. 37+5te mecburen dogumu baslattik gelisim geriligi olmasin diye
Melisssa3 canan_55 oksapar kullanmaya devam ediyorum ama coraspirin bırakalım artık deyince tedirgin oldum
canan_55 Melisssa3 hiç tedirgin olma canım doktoruna güven ben her hafta kontrole gidiyorum bi sıkıntı olmadı