1melekannesi3858 Kızlar ben dün gittim kalp atışını dinledim 6+2 haftalık çıktım doktor tekrar ne zaman gelecegimi soylemedi bende unuttum şahsen tekrar ne zman gitmeliyim
Admsarzu 1melekannesi3858 normalde 1 ay sonra gidiliyor eğer bir problem yoksa 1 ay sonra git tekrar bisi olmaz 🤭 tabi o haftalarda insan hep görmek istiyor merak ediyor korkuyor o ayrı bir konu zaten 😂❤️
1melekannesi3858 Admsarzu ay bı ay bekleyemem yaaaa en fazla , iki 3 hafta taş çatlasin bekleyeceğim 😀
Admsarzu 1melekannesi3858 çok iyi anlıyorum 2 hafta sonra git bisey olmaz bisi demez Dr ağrım vardı de 🤭🤭🤭😂😂❤️
krizantemmm 1melekannesi3858 12. Haftaya kadar 2 haftada bir çağırdı doktor 12. Haftadan sonra ayda 1
Admsarzu 1melekannesi3858 ne demek sağlıkla gelsin inşallah annesi 🥰 ilk zamanlarıma gittim sayende bende böyle heyecan yapiyordum ne zaman görcem acaba iyi mi diye 😀 şimdi ultrasona sığmıyor hareketlerinden iyi olduğunu anlıyorum korkmuyorum eskisi gibi artık göremiyoruz da artık doğunca görücez
1melekannesi3858 Admsarzu oh maşallah benimkide o dönemlere gelir inşallah hayırlısı ile valla bende hareketlerini hissettiğim ana hemen gelmek istiyorum sabırsızlanıyorum aslında ikinci gebelik ama hepside ilk gibi oluyo
1melekannesi3858 Admsarzu he valla aynı duygular ilkidi aynı ikinci de aynı hep aynı telaş aynı korku aynı heyecan oluyo