Kaderalisaridag Kızlar bugün bebeğim cinsiyeti ni öğrendim doktor %70 erkek dedi ama yaniltirmi acaba
Kaderrakbas Kaderalisaridag canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize %90 kız demişti sen ginede bı dahaki kontrolünde emin. Olmak için bekleyebilirsin
NaimeYilmaz Kaderalisaridag 18.haftaya girdk ben daha öğrenemedım 😢 13.haftada nasıl emn emın soluyorlar
Hilal54 Kaderalisaridag detaylı ultrasona girdiğiniz de kesin olarak söylerler size ama erken haftalardaysanız erkek olma ihtimali yüksek ben oğlumu 15.haftada öğrendim😊
FatosSrmeliolu Hayırlı olsun inşallah darısı bana ☺ Bende 12 haftalığım çok merak ediyorum acaba gidince tahminde bulunur mu diye 🤣
Bgmmclk Ya bende dün gittim 11 Haftalık biraz önde bebek dedi erkek gibi duruyor ama kesin bişi diyemem kimseye soleme dedi acaba değişiyor mu sonradan yani yanılıyorlar mı keşke sölemeseydi diorm
Esraabrklu Kaderalisaridag 13 daha çok küçük değişebilir büyük ihtimal.Bana 18.haftada kız denildi ama 21.haftada net erkek çıktı .
Mercimek-tanesi Bugun gittim 15 haftalik ve %100 erkek dedi.ama birdahaki ay tekrar sorucam sonra biseyler almaya baslarim. 😊