elifsn23 bebed ben dün yaptırdım iki doktora sordum mutlaka öneriyorum dedi yan etkisi olmaz inşallah
cesaretli bebed Ben ilk dozunu ocakta yaptırdım. Sadece 1-2 gün kol ağrısı oldu. Herhangi bir yan etkisi olmadı. İkinci dozunu da haftaya yaptıracağım
Admsarzu bebed ben oldum perşembe günü aşırı kol ve omuz ağrısı oldu birde terletiyor 🤦🏻♀️ uyku zaten yoktu sancılardan 2 gündür de aşının ağrısı mafoldum bebek de etkilendi gibi biraz sakin ama iyi şükür
bsrbrkysr184_ bebed ben tek doz yaptırdım biraz kötü geçti 2 gün baş ağrısı kol ağrısı gözlerde yanma oldu ama hamilelikten önce vurulduğum da da böyle oluyor beni biraz etkiliyor doktorum tek doz yeter dedi 35+1 hastayız şuan
bsrelif Yan etkisi yok sadece kolunuz ağrıyor, çoğu arkadaşım yaptırdı artık tdap yapıyorlar karma aşısı yani boğmaca fln da var içinde
buyus bebed 2 doz yaptırdım o ıki dozdada kolumu aktif kullandım dısarıda durdum bılerek bi sorun olmadı
Gks_01 bebed doktorum yaptır dedi perşembe günü 20+1 ken yaptırdım bugün hafifledi kol ağrım ama dün kötüydüm
Gks_01 bebed iğnenin pek bi acısı yok zaten öğlen vurdurdum akşama kolum ağırlaştı bugün geçti çok şükür bi tık zorluyor insanı
leonlulu bebed bende çok korkuyordum canım ama az veriyorlar ağır gelmesin diye biraz uzuyor ağrı süresi hayırlısıyla birşey olmaz allahın izniyle
lol Haftada tek doz oldum tetenoz ve boğmaca 2 gün çok kötü geçti kol ağrısı haricinde vücut ağrım oldu çok kötüydüm yerimden kalkamıyordm parolla idare ettim 2 gün kolum kızardı ve kaşıntı oldu şuan iyim çok şükür