Gmoli Tek cocuk mu zor iki cocuk mu çok merak ediyorum 🥹kızım beş aylık olacak kardeşiyle aralarında çok yaş farkı olsun istemiyorum ama korkuyorum da
Daisyy000 Gmoli Bence henüz çok küçük, 1.5 yaşına doğru düşünün derim. Benimkilerin arasında 2.5 yaş var
beyzakzlrmk Gmoli bence ıkı cocuk arasında cok yas olmamalı cunkı tam buyuttum derken bır tane daha getırsen sıfırdan baslayacaksın ama arka arkaya getırsen zaten bırınde zorluk cekıyosun ıkısını bırden cek buyut rahat cık derım cunkı ben oyle yaptım ıkı tanr bana yeter ucuncuyu dusunmuyorum dedım suan ucuncuye 14 hafta hamıleyım 🤣💁🏻♀️
Fizikcifizik Gmoli bende tam tersini düşünüyorum mesela. Benim ikisi arasinda 8 yas fark olacak. Ilk evladımı güzelce buyuttuk butun enerjimizi ilgimizi verdik. Simdi o artik her isini bağımsız yapiyor, bizden cok arkadaşlarıyla zaman geçirmek istiyor. İkinci evladım doğunca da ailecek ona bakacağız. Icime sinerek buyutmus olacağım.
rabisssk bende öyle düşünüyordum vesürpriz oldu ikinciye hamile kaldım, eşim asla ama asla istemiyordu sorsanız😆🤣 Nisan da kızım 2 yaşına giricek, bebeğim doğana kadar 2.5 yaş araları olmuş oluyor rahat olur diye düşünüyorum çünkü kızımda sakin bir bebek
fatmamervem Benim kızımda şu an 2 yaşını 4 ay geçti ve 2.ye 11 haftalık hamileyim, yaşayacaklarım beni endişelendiriyor nasıl yeterim düşüncesi, ayrıca şu an çalışıyorum, işimi bırakır mıyım nasıl yaparım hep kafamda bu düşünceler 🤷♀️🤦🏼♀️
minikmucizem26 Fizikcifizik bende bu sekilde düşünüyorum buyuk kizim 11 yasinda suan ikincisi 6 yasinda araları cok guzel :) ben hep kardesler arasi 5 yada 6 yas olmasi taraftarıyım cnku birini ihmalsiz sevgi ilgi açısından eksiksiz büyütmüş oluyorsun…suan üçüncüye hamileyim araları 6 bucuk yas olucak bununda:) tabi plansız supriz oldu bu o ayri bir konu
kizmizimavi Gmoli benim kızım şu an 18 aylık ben 20 haftalik gebeyim. Tam rahatlamaya başladım eğer hamile olmasaydım 2. Çocuğu düşünmezdim bu rahatlığı gördükten sonra. İyi ki şimdi olmuş diyorum o yüzden
esme3066 Bende ikisi arasında çok yaş olmasın isterdim ama biri büyümeden diğer bebeğin gelişi ilk çocuk için çok zor. Hele küçükse. Anlayamıyorsa. Yani elinizde 2 bebek olmuş oluyor. Evet bi süre sonra çok güzel bi durum. İkisi aynı yaşta gibi ama ilk zamanlar ilk çocuklar için travmatik bi durum. Ve sizin için yönetmesi oldukça zor bi durum. Ben aslında ikinciyi hiç düşünmüyordum. Ama kızım 5,5 yaşındayken artık onun büyüdüğünü bir kardeşi kaldırabileceğini düşündüm. Öyle karar verdim. İkinci doğduğunda birinci 6,5 yaşında olacak. Eminim birlikte oyun oynamayacaklar. Ama ilkine diğerinin daha küçük olduğunu onunla daha fazla ilgilenmem gerektiğini anlatabilirim gibi geliyor. İlki bi çok ihtiyacını kendisi görüyor. Büyüdüklerinde o yaş farkı aşırı rahatsız edici olmayacak
Mhra5 Oglum mayista 4 yaşında olcak kızım 7 aylık kızım cok zor bi bebek dogdugundan beri ağlıyor korunarak oldu yoksa oglum 6 yasina gelene kadar istemiyodum cok zorlanıyorum kızımın bir an once büyümesini istiyorum
seeeeraapppp Gmoli arayı çok açmamak her zaman iyi bence canım benim iki çocuğumun arasında 5 yaş var şimdiki aklım olsa ilki 1.5 yaşına gelince ikinciyi yapardım beraber büyürlerdi
2bebisannesyim Gmoli bence biraz bekle kızınız hayla çok küçük benim oğlum 4 yaşında ben 11 haftalık gebeyim hayla bille erken diyorum ya ikisi ile ilgilenemezsem sonuçta oğlumda kucuk herseyj ile ben ilgileniyorum