yagmurserdar Önerdiğiniz bebek arabası var mı ? Kullanıp memnun kalan ? Hem çıkartılıp yıkanabilsin istiyorum hemde kendi kendine sallanabilir özelliği olanını gördüm ondan istiyorum bebek arabası konusunda hiç bilgim yok bilgi sahibi olan paylaşabilir mi ?
elifsn23 yagmurserdar ben de burada bekleyeyim gidip mağazadan da baktım ama hepsi aynı geliyor anlamayınca 😂 sadece çift yönlü kullanımı almak istediğime karar verdim diğer özelliklerde ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Melike3506 yagmurserdar prego evoque aldım ben mağaza da görüp deneyip seçme nedenim çift yön kullanırken tutma yerini çevirip çift yön olmasıydı diğer markaların hepsinde koltuğu çıkarıp döndürüp takılarak çift yön oluyordu. Kullanım olarak bu pratik geldi bana
yagmurserdar elifsn23 Karar vermek gerçekten çok zor daha önce kullanan biri olmadığımız için nelere dikkat etmemiz gerektiğini de bilmiyoruz
bsrelif Pierre Cardin alıcam ben ama çok güzel modeller var kraft, joie, prego ve Elele gibi… önemli olan süspansiyonlarının olması