elifsn23 mommmmand inşallah gönlünüzden geçen gibi olur bence acele etmeden adet gününüzün bir kaç gün geçmesini bekleyin sonra kan verin beklemek çok zor ama erkenden öğrenmeye çalışmak yıpratıyor
buketdeniz19 mommmmand ben göremedim başka testin varsa tekrarla birde karanlık ortamda çekmişsin belli olmuyor canım
mommmmand buketdeniz19 bakalım baya belli aslında olmadı kan vereceğim çünkü doktor antibiyotik yazdı bende emin olmak için test yaptım silik çıktı dişim de apse yaptı içmedim o yüzden bi kan vereyim
mommmmand Medineklndr bakalım baya belli aslında olmadı kan vereceğim çünkü doktor antibiyotik yazdı bende emin olmak için test yaptım silik çıktı dişim de apse yaptı içmedim o yüzden bi kan vereyim
buketdeniz19 mommmmand bencede varsa kanda çıkar canım testler yalancı pozitif verebiliyor bu teste başıma gelmişti inşallah 🙏 hamilesin dir
mommmmand elifsn23 doğru diyorsun aslında ama benim genetik olarak pıhtılaşmam var benim gebeliğim varsa hemen kan sulandırıcı iğneye geçmem gerekiyor hap içiyorum şu an ve o gebelikte içilmiyor
elifsn23 mommmmand yaa çok geçmiş olsun içtiğiniz hap ne için peki doktorunuza sorsanız belki alternatif bir şey verir