mom40 Seymaaaaaaaaaaaaa hem bir an önce doğurmak istiyor insan hem de biraz daha içimde dursun istiyor. Benim ikinci gebeliğim ilkinde doğum yaptıktan sonra yanımda olmasına rağmen karnımdaki bebeği özlüyordum 😂😂😂
Seymaaaaaaaaaaaaa mom40 ahhh o evre.. biliyorum hamileliğe alışmak doğumdan sonra biraz zorlanıyor insan durum böyle olunca olsun sen arada karnını da okşa o zamana doğumdan sonra 😀❤️
berrineyi Benimde 66 gün ikinci hamileliğim çantalar hazır ev hazır herkes hazır bir ben hazır değilim korku endişe kaygı hepsi bir arada😀
Seymaaaaaaaaaaaaa berrineyi çok normal 🥹 Rabbim güzellikle hayırla kucağına alıp evine gelmeyi nasip etsin 🤲🥹❤️❤️ benim k bir Şeyim hazır değil daha ne evim ne eşyam martta inşallah 😆
berrineyi Aslında kafam rahat ETS’in diye birde kasılmalarım falan var ne olur ne olmaz dedim erken geç sonuçta hazırlanacak diye hazırladım daha da ağırlaşmadan🌸
ebrukkaya Soon 62 gün ♥️ ilk gebeliğim muhtemelen normal doğum olacak heyecan endişe korku bir arada yaşıyorum 😂
badhomian ebrukkaya aramızda bir gün var doktorunmu dedi normal olabilir diye bende 32 ci haftada kontrole gidicem şuan 31 ci haftamadayım ay bende çok heyecanlıyım kıyafetlerini yıkadım 🥲
buseblt Kızlaaarr ya benim bebiş kızda bu saatlerde karnımda titriyor gibi sürekli hareket halinde sizde de böyle mi 30+2’deyim maşallah bizimki karnımı yarıp çıkıcak dışarı 😂 yan yatıyorum hareketiyle rahatsız oluyorum artıkkk
Seymaaaaaaaaaaaaa buseblt plasenta konumu anterior mu acaba benim öyle çünkü bazen diyorum sanki kordonla gitar teli gibi titriyor yalnız değilmişim ❤️😀😀
Seymaaaaaaaaaaaaa miniktelas korkma Allah kolaylaştırsın bol bol dua et kalbini ferah tut misss gibi doğacaksın yavrunu alacaksın kucağına onu koklayacağın anı düşün sadece ❤️🥹
ebrukkaya badhomian doktorum 28 haftamda normal gözüküyor ama göeeveğiz sonunda bir problem olmadığı sürece normal yağarsın demişti. Bende yıkadım kıyafetlerini 31+1 gün bugün 😅🥰 benimde haftaya kontrolüm var bakalım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin