tubitubi90 Kızlar benim 2.trimester bu ilk aylarda hep kustum ve boğazımda bi yutkunma zorluğu kaldı. Vitamin haplarını yutamıyorum resmen boğazım deliniyor acıdan. Dr uma söylicem haftaya ama siz nasıl yutuyosunuz bende mi sorun var sadece ?
elifinciii tubitubi90 Canım onun çok güzel bir yöntemi var bende yutarken zorlanırdım ama artık rahat içiyorum hapı ağzına attıktan sonra başını öne doğru hafif eğ su iç anında gidiyor hissetmiyorsun bile aaa yuttum mu diyorsun 😀😀
elifsn23 tubitubi90 benim de demir ilacım büyük onda zorlanıyorum dik bir şekilde dilimle itebildiğim kadar itiyorum sonra sabit tutmaya çalışıp suyu içiyorum hemen gidiyor ama bazen yan dönünce boğulacak gibi oluyorum boğazın kuru olmaması lazım galiba
tubitubi90 28e ben de öyle isteyeceğim vallahi korkuyorum boğulacam diye kan hapını da ufak formda istedim onunyutabiliyorum. Ama vitamin haplarında boğuluyorum resmen
bsrelif elifinciii Bende aynısı yapıyorum hattta yutarken ağzımı sımsıkı kapatıyorum çok rahat gidiyor kusma refleksi olmuyor
endlesslove1 tubitubi90 hapı içerken kafanızı aşağı eğin çok kolay yutuluyor ben de geçen videoda gördüm artık öyle yapıyorum hiç zorlamıyor