sinemakii Haftaya giricem ve aşşırı derecede uyku problemi çekiyorum hiç uyumasam uyumam yani o derece çocuğu etkiler uyu diyorlar ama maalesef elimde olan birşey değil benim gibi olan annişlere selamlar olsun çözümü olan aynı durumu yaşayan varsa buyursun🥸🩷
Elisa0110 sinemakii çoğu hormonlar gece uyurken çalışıyor o yüzden gece uyumak çok önemli ama biz anneler uyuyamıyoruz Bi türlü ben bazen sabah uyumuyorum akşam erkenden uykum gelsin diye
elifinciii sinemakii Doktor kontrolünde magnezyum kullanmıyorsanız magnezyum kullanmanızı öneririm kasları gevşeterek rahat uykuya dalmanıza yardımcı oluyor bir de gece yatmadan süt içmekte çok iyi bunları denemenizi tavsiye ederim ☺️
Elisa0110 sinemakii bende genelde gündüz uyuyabiliyorum ama elimden geldiğince gece de uyumaya çalışıyorum
Elisa0110 denizhelensarpberat valla ben bugün ne yaşadım bilmiyorum çok zorlandım midem hem ekşimiş hem yanıyordu 🥺
denizhelensarpberat Elisa0110 kötü bir durum birazcık yediklerine dikkat et diycemde bu mide yaması bi sekılde oluyor ya
denizhelensarpberat Elisa0110 ilaç yazdırmayı düşünüyorum bende doktora suan 15 haftalık oldum artık yazacağını düşünüyorum
Elisa0110 denizhelensarpberat ben ilaç kullanmak istemiyorum yaa her gün olmuyo zaten ben de ama senin her gün oluyorsa doktora danış ilaç yazar