Seda54 Kızlar 30 haftalık olduk ama akıntım çoğaldı sizde de oldu mu bu haftalarda artış bu arada akıntım normalde de var
B-P-R Seda54 geçen Kontrolün Vardı Sordum doktora Ve İdrar Tahlilide Yaptirdim Ne olur ne olmaz Diye Ama Doktor normal Dedi Akıntı Artık Cogalicakmis ☺️ korkmaniza gerek yok yani
mucizem_0809 Seda54 canım idrar yolu enfeksiyonun olabilir benimde aynı o şekilde bi görünmende fayda var bi ilaç bişe veriyolar
Nazliozr Seda54 perşembe günü kontrolüm var soracağım bende bilmiyorum normal mi doktorum da sağolsun çok sessiz bi adam o yüzden bişi de sormaya çekiniyo insan
Seda54 Nazliozr o da kötü canımm doktoruna da birşey de soramazsın başka doktora gidiyor musun peki benim de randevum 6 gün sonra bende gidince hemen sorucam nasipse
Seda54 B-P-R sağol valla canım artık psikolojik artık suyum mu geliyor dedim korkudan herşey geliyor insanın aklına sağolasın 🙏🏻😊
B-P-R Seda54 benim İlk Haftalardan Beri Vardı zaten 29+5 Haftaligim Hla Var Ama Gittikçe Çoğalıyo Ve Bu Normalmis Bebek Baskı Yapıyo çünkü Ama gidince Her ihtimale karşı idrar testi Yaptır ☺️
Ssraa Seda54 benim de tarif ettiğin gibi canım. Hamilelikte normal diye biliyorum artışın. Sadece kıvamı rengi kokusu vb değişiklik olursa enfeksiyon belirtisi olabilir o kadar
Vctry1706 Bende 35 haftalığım geçen hafta idi kontrol sordum doktora kaşıntı ve koku yoksa korkma dedi bebek rahim duvarına baskı yapıyor ondan oluyor dedi