hanimhanimcik Eğer kan değerlerin iyiyse, kendinine güveniyorsan iftardan sahura kadar 2 lt su içersen sebze meyve protein yersen tut, değilse hiç tutma😆
betull3 hanimhanimcik yemek yemediğim zaman başım dönüyor gözüm kararıyor ama oruç konusunda kendime güveniyorum dayanabiliyorumda sadece o sıkıntılar oluyor
balbocegii betull3 kan ilacım var sahura kalktığım zaman içiyorum ondan sonrada vitamin ilacını kullanıyorum
hanimhanimcik betull3 e yemek yemediğim zaman başım dönüyor diyorsun😅 ben fetva veremem tut tutma da diyemem ama islamda kendine zulmetmek yoktur heleki bir bebeğin sorumluluğu var. En doğrusu doktoruna danışmak
rmysatik 32+1 haftalık gebeyim iki gündür tutuyorum cok sıkıntı yaşamadım cok şükür. doktorumada daha öncesinde sormuştum deneyebilirsin tutabilirsin demişti
betull3 hanimhanimcik tutmayı düşünüyorum hayırlısıyla bişey olmaz bence doktora gittiğim zaman da söylerim inşallah olumlu konuşur
Busra5222 betull3 22 haftalığım beni bugün çok zorladı akşam salata yaaya ferim kalmadı tutamam heralde
cennet033 23 haftalığım iki gün tutmadım yolculuk yaptığım için ama bugüne nasipse niyetlenmeyi düşünüyorum Rabbim kolaylaştırır zorlaştırmaz Allah kolaylık versin dikkat et yinede sen kendine
selenemoon 18 haftalığım ilk 2 gün tutmadım emin olamadım kan vermiştim doktoruma sordum tutabilirsin dedi bugün niyetlendim tutabilirim devamını da inşallah