merle Merhaba 3 aylik hamileyim migrenim var hemen hemen hergun basim agiriyor bu durumu yasayanlar varmi cozum olarak ne yapiyorsunuz parol kullaniyorum oda asla ise yaramiyor hergun de parol icmekten korkuyorun
nes9495 merle Ben 😪 Tansiyonum normal, demir eksikliğim var takviye kullanmama rağmen. Gün içerisinde şimdi de yeni moda başımdan boynumdan gelen ağrı ve sızı tüm vücuduma yayılıyor. Ben baş ağrısı için ilk aylarda frekans dinliyordum migren frekansı 🫢 Baya da bir faydasını gördüm, saf ton olanlar da var. Bir bakabilirsiniz dilerseniz 🥰
yesimaksa merle bende ağır migren hastasıyım hamileliğimi öğrenene kadar migrenim tuttugunda agrı kesici ve morfin kombini serumla geçerdi düşün ama hamileliğimde migrenim tuttugu an doktora gidip parol serumu taktırdım ilk 4 ay serumla geçti ama sonrasında migrenim tutunca 4 saat ara ile parol içtim buz tuttum başıma karanlık sessiz odada dinlenince de faydasını gördüm allah şifanı versin inşallah canım
Perla_ merle bende 3 aylık hamileyim bu aralar baş ağrım var neyden kaynaklanıyor bilmiyorum normalde boyun fıtığım da var bide tansiyonum bu ara düşüklerde o da yapıyor olabilir
hanimhanimcik Benimde normalde başım hiç ağrımaz bu hamileliğimde ara ara ağrıyor bende ağrı kesici alıyorum aşırı olunca hiç anlamadım nasıl oldu bu
merle hanimhanimcik bende agri kesici kullaniyorum mecbur asla gecmiyor en azindan hafifliyor ama korkuyorumda
asenat2 merle merhaba canım bende 20haftalik bebeyim ve migren hastasıyım 4 aylık olana kadar başım çok agrıdı ve üç.4 gün aralıksız baş ağrısı yaşadım parol serum takıliyordum sürekli agridikca ve hava veriyorlar di ve takip et basın ağrı yinca mutlaka tansiyon un düşüyor bunun için de hava etkili olmuştu sinusleri acıyor hava rahatlatıyor du biraz 4 aydan sonra eve buhar makinası aldım artık ayda 1 kere agrıyo onuda ya art arda 2taneparol içerek gecistiriyorum doktor demişti yada serum takılıyorum evde de hava alıyorum çünkü sinusleri açmak çok önemli migrende
[silindi] aynı dönemde benim de baş ağrılarım çok artmıştı şakaklarım atıyordu tansiyondan mı oluyor bilmşyorum gebelik zehirlenmesinden bile şüphelenmiştim 2-3 gün geçmeyince :( o dönemde bana sadece yatıp geçmesini beklemek yarıyordu canım bir de acı bi şey yiyince burnun akar ya o da sinüslerimi açtığı için bi nebze rahatlatıyordu merle
f_ckc Gebeliğin ilk haftalarında yaşadım baş ağrısı. Su tüketimini artırmak, sıcak suyun buharını solumak, şakaklara nane yağı sürmek, karanlık sessiz odada uyumak bunlar bana iyi gelmişti. Umarım işinize yarar