Almirolie birserazad ben 30 haftadan sonra kilo almamıştım yediklerime dikkat etmiştim meyveyi azaltmıştım şekeri de
gebesbiranne birserazad 34haftalıpız ve ben son 1 haftadır hiç yemediğim kadar yiyip hiç hissetmediğim kadar aç hissediyorum sık ve çok yemek zararlı olsada önüne geçemiyorum ya
fatma102 birserazad Bende 34 teyim 1 aydır kilo almadım.yiyorumda ağırlıklı bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum meyve vs pek yiyemiyorum mide sıkıntısından dolayı tatlida haftada 1 falan sonraki haftalarda tam tersine de dönebilir bakicaz..
meyra0608 Almirolie aa gerçekten mümkün oluyor mu🥹 bebek en fazla bu zamanda büyüyor diye daha çok alınır diye düşünmüştüm. Ben 7 kg aldım şimdiye kadar son 10 haftada 3ten fazla almak istemiyorum 🥹
Almirolie meyra0608 yok ben değil bu defa o kilo almıştı son haftalar aklın kalmasın o yönden doğru beslenme ile güzel kilo alıyor bebek
birserazad gebesbiranne of çok korkuyorum böyle çok açlık hissetmekten daha önce yaşadığım için biliyorum başetmesi zor oluyor resmwn hwp ağzına bişey atmak istiyor insan nasıl yapsak ya suyu mu çoğaltsak
Almirolie birserazad yok kendim ilerlemiştim çünkü başlarda aşırı kilo almıştım muhtemelen vitaminden kaynaklıydı kaşarlı tost yemiştim başlarda epey daha sonra ekmeği kestim son haftalarda ekmeksiz yiyordum mesela kaşar ve yumurta gibi öğlen yemeğini yine ekmeksiz ama içeriği zengin gibi gibi
sumeyyesummerr Havin49_ nasıl yaptınız acaba? Hiç mide bulantısı ,tiksinme gibi şeyler olmadığı için her şeyi yiyebiliyorum. 34 teyim ve almafan kapatmak istiyorum ama günlük kalori miktarı kadar bile alsam kilom artıyor
Havin49_ sumeyyesummerr yani sağlıklı ve dengeli beslendim abur cubur ekmek gece yemeleri bunları hayatımdan çıkarttım cnm
Aysetuzlu birserazad Bende 30 haftalığım elimden geldikçe dengeli gitmek istiyorum bakalım yapa bilecekmiyim bu haftadan sonra kendini hep aç hissedersin diyorlar korkuyorum
ozormans birserazad bende bugün 30. Haftama girdim bende iştahsızlık başladı korkuyorum bebeğim kilo almayacak diye