irmkkck Tiktokda gördüm önüme düştü, bir kadın maden suyu ve kapalı ayranın anne karnındaki bebeklerde ve çocuklarda otizme sebep olduğuna dair bir video paylaşmış kaynak ise sadece doktorum diye belirtiyor bu tarz içerikler sadece beni mi sinir ediyor?
sarilale123 irmkkck ee benim tansiyonum düşüyor maden suyu iç diyorlar, gerçekten daha neler duycaz acaba
irmkkck ru_a6 Harbiden ha kız güldüm gece gece 😂😂 Oytun Erbaş söyledi diyo valla Allah akıl fikir versin ya
senemtolga ru_a6 🤣🤣🤣🤣🤣 gece gece haykirdim.Allah seni 🤣 Cok doğru kiz valla boyle insanlar ne bilim akillari yerine baska yerlerini kullanıyorlar 🤣
senemtolga gizemm65 ben 20 den beri kasilmalarim var perinatolojiye fark etti ultrason da bana magnezyum verdi birde ustune maden suyu iç mutlakq dedi 🤣 napcam ki. Valla 3. Gebeligim ve 2sinde de maden suyu ve kabak çekirdeği müthiş 37+2 de eogum yaptim 41+2 de dogurdugum cocugumla ayniydi gelisim kilo vs ben full bunlari tukettim
irmkkck gizemm65 İçeriğindeki sodyumdan dolayı içilmemesi gerektiği zaten çok yaygın bir bilgiymiş öyle diyor hanımefendi 😂😂
irmkkck sarilale123 yorumlarda da ben profun söylediklerini söylüyorum diye savunma yapmış gerçekten etkileşim için yapmayacakları yok
ru_a6 senemtolga Akıl olsa bunun mantıklı olamayacağını bilir adam kalksın 6 sene tıp okusun maden suyu iç desin inanma oytun erbaşmıymış neymiş içmeyin desin inan çok saçma 😂😂
aslanbarlasss irmkkck tıbbi bilgim yok ama ilk gebeliğimde su içemez yerine limonlu maden suyu içerdim günde 2 3 bazen 4 tane bile. Ve ayrana asla dayanamam hayatımın her günü ama her günü aralıksız ayran içmişimdir kapalı ayran aksjjajs valla bişey olmadı
Busraaaakkk irmkkck En tahammül edemediğim şeydir cahil insan, böyle videolara bende çıldırıyorum. Daha kötüsü buna inanan bi yığın insan olması…
sudeli4 irmkkck limonlu madem suyumu içerken okudum hahahahyy daha neler ya . Ama şubi gerçek ki kapalı ayranlar çiğ sütten yapılıyormuş galiba hamilelikte değil normalde de tercih etmeyin diyor uzmanlar. Hazır yoğurttan ayran yapmak bile daha sağlıklıymış yanılmıyorsam sütaş marka sadece yoğurttan ayran üretimi yapıyormuş
irmkkck sudeli4 benim bu kapalı ayranla ilgili olan durumdan açıkçası hiçbir bilgim yoktu ama direkt otizme sebep olur demek çok komik geldi açıkçası aradaki bağlantıyı anlayamadım laf olsun etkileşim için diyorlar işte
ikinciyesekeranne sudeli4 görünce yanıt vermek istedim öyle bir şey bence mümkün değil 😁 İçeriklerine bakarak almak tabi en doğrusu. Kapalı ayran daha güvenli aslında. Asıl risk açık ayranlar çünkü içine ne koydular kimse bilmiyor bozuk yoğurt çip süt kim bilir neler var 😁
snmerd irmkkck aklı yok fikri var genelde bazılarının. Magnezyum için soda ne kadar faydalı halbuki doktorum önerdi hatta ayranında içeriğine bakınca yoğurt su yazıyor. İnsanlık tarihi boyunca bunlar bulunduğundan beri tüketiliyor şimdi mi zararlıymış?
senemtolga ru_a6 saçma kelimesi bile az kalir buna valla 🤣 şey gibi oldu bu bana biraz da eski kayinvalide kişisi sezaryen yapmak istediğimde bana normal doğum yapanin günahları silinir anasından dogmuscasina gunahsiz olur. Sen sezaryen yaparsan normal dogum degil agrili sancili gunahlarin bağışlanmaz diye baski kurmaya kalkmıştı. Bunlarda onlardan biri yazik ki ayni havayi soluyoruz gereksiz şekilde 🙈🤣