ilaaydaaklc Kızlar Cerrahpaşa hastanesi doktor Ali Benian da detaylıya giden varmı pazartesi gününe randevumuz var son dakika bulduk günümüz geçiyor sonrasında iyi midir güzel muayene ediyor mu merak ediyorum
minnosss58 ilaaydaaklc bende onda yaptırdım çok memnun kaldım yarım saat kadar dikkatlice inceledi tabi o ara çok bi açıklama yapmıyor baktıktan sonra masaya geçince herşeyi söylüyor
ilaaydaaklc erikarpuz ne zaman gittin acaba ücreti neydi birde eşimde görmek istiyor eşleri içeri alıyor mu
erikarpuz ilaaydaaklc evet eşimle girdik eşimin sorularına da çok güzel cevap verdi, 2025 haziran ayında gitmiştim 1900 civarıydı şimdi nasıl olmuştur bilemiyorum ama erken gitmekte fayda var çok bekleniliyor maalesef
senabsr ilaaydaaklc merhabalar, ben de randevu arayışındayım şuan. 17.haftamdayım birkaç hafta içerisinde gideceğiz nasip olursa. Nasıl geçti? Ücreti neydi? Biraz bilgilendirme şansınız olur mu acaba🫶🏻
ilaaydaaklc minnosss58 kendi görsün incelesinde sonrasında bize söylemesi sorun değil bazıları hiç dikkat etmiyormuş ondan merakta kaldık teşekkür ederim ☺️
minnosss58 ilaaydaaklc Rica ederim, biz memnun kalmıştık tek sıkıntı renkli fotoğraf vermiyor siyah beyaz veriyor da renklisini telefondan çektiriyor
ilaaydaaklc senabsr bakmadı doktor maalesef detaylı ultrason yapmayı bırakmış apar topar özelde yaptırdık mecburen ona göre randevu alın derim 🥲
senabsr ilaaydaaklc önerebileceğiniz bi yer var mı peki? Her görüntüleme merkezine güvenemiyoruz Malesef 🤤
ilaaydaaklc senabsr biz esenyurtta esencan hastanesine gittik doktorumuzda orayı önermişti tek bir tane perinatolog var zaten gayet güzel inceledi her sorumuza da cevap verdi fiyatı diğer merkezlere göre daha uygun 8600 verdik
ilaaydaaklc babyonn evet boşuna gidipte yormayın kendinizi bıraktı dediler geri döndük içeri odaya bile almadılar
babyonn ilaaydaaklc ben de yine oradan bakıyorum başka doktorlara ama renkli ultrason vermiyorlarmış çok sinir bozucu bi kâğııt alt tarafı ne olacak verseler