emosland derin nefes al sonra son sigarani yak, tadini cikra cikara ic sonra sondur bir daha derin nefes al ver elini yuzunu yika hatta dusa gir ve kafanda sigara olayini bitir. 12 yildir bir fiil icen ben, gebeligimi ogrendigim an biraktim, cok sukur kucagima aldim, ikinci gebeligimde 3 ayliga kdr ictm uc bes yemeklerden sonra 16 haftalikken gittigmde kalbi durmustu,aradan bir bucuk iki yil gecti ucuncu gebeligimdeyim ogrenir ogrenmez biraktim daha da agzima surmedm iradeli olmaya calis cok zor biliyorum ama yalniz degilsin bebegini dusun, sigaradan da tiksinmedim yani kocam icip gelince kokuyor ama tadi hala damadigmda gunde bir buck paket icen biriydim zaten 105₺ olmus 😬 umarim bir daha baslamam (birinciyi emzirirkende icmemistim)memeyi biraknca baslamistm sonucta onlari dunyaya getirme kararini biz aliyoruz daha karnimizdayken bari kotuluk yapmayalim bu benim kendi dusuncem birakamayan birakamiyor, hic bisey olmayana olmuyor, olana oluyor Allah bilir biz elimizden geleni yapalimda🌸