yorgunannis Uzun0202 ben kızıyorum trip atıyorum o da sana anana bacına öyle söylüyordur diyorum çıldırıyor 😄
alyoo QueenBahar_ Ahaahhahaha bide bekarlıktan kalma adidas şortu var rengi atmış artık şort demeye bin şahit ister evlendiğimiz günden beri onu götünden çıkarmaması😂😂😂😂
QueenBahar_ tembelkiz benim eşimde asla uyumaz kolay kolay Eşininide tebrik ederim🤣 benimki ay yerim rahat değil yastık şöyle içersi sıcak bisuru bahane 😁
berfin2172 QueenBahar_ araba sürerken millete küfür etmesi ve yemek yiyince geğirmesi kokuyor uzak durup yemek yiyorum 🤣🤣🤣🤣
QueenBahar_ berfin2172 uyar kız sende geğirme dee Arabada milletle küfür.etmek biz Türklerde gelenek olmuş 🤣
melegim91 QueenBahar_ Trafikte asabi olması hemen sinirleniyor.Önünde biri yavaş gitsin mesela onun önüne geçip oda yavaşlıyor 🤦♀️ Yol benim o dikkat etsin diyor yol ver ya ölür müsün mesela gideceğin yere 5 10 dk geç gitsen sen haklı ol ne olacak..
Fizikcifizik melegim91 demek böyle düşünenler var. Ay valla cok gıcık bir hareket yaa. Boyle ince kötülük nasil düşünebilir şaşırdım
Yummyyummy06 Duştan çıktıktan sonra banyodaki paspas ve yerleri nasıl bu kadar ıslatabiliyor anlamıyorum . Nefret ediyorum bu huyundan. 🙄 🙄
melegim91 Yummyyummy06 Ya kocam da böyle … Sanki duşakabinin içinde değilde dışında yıkanmış gibi🥴 Hadi duşu geçtim sadece abdest alıyor yani mübarek tüm banyoyu ıslatmayı nasıl beceriyor şaşıp kalıyorum.Aşırı sinir oluyorum banyo hiç kuru kalmıyor bıktım
kelebek_2 QueenBahar_ hiçbir davranışını sevmiyorum benimle s*dik yarıştırıyor daha bugün bişe sordum herkesin içinde biyerini yırttı bağırmaktan kendine gel bana bağırma dedim sanki ben hamile deilim sensin dedim allahtan bi hamile kaldın dedi dağınıkkkk herşeyi ben yapıom kendimi yerlere atacam sinirden👍🏻
rumeysa_ttkrky16 Şarjdayken telefonla oynaması ve yüksek ses ile bakması sinir olurum 10 kere çağırmaya rağmen uykudan uyanamaz bir türlü kahvaltı için bazen onu beklemiyoruz biz yapıyoruz okadsr ağır uykusu 😇
kelebek_2 QueenBahar_ valla çıldırıyorum değersiz bir peçete gibi kenardayım istediği gibi hesabı çocuğa bişi olsun bidaha düşünmicem zaten .