ayseannesafakbaba Benimki de evde ben bir şeyin yerini değiştireyim en basit bir biblo olsun başka odaya gidip geleyim onu alır eski yerine koyar kendi evim de yabancı gibiyim annem değiştirmezdi diyor senin de ananın da diyesim var zor tutuyorum kendimi evimde yabancı gibiyim
nilaydax emosland al benden de o kadar bildiğin gözüme batıyor.sürekli kahveye git istersen deyip evden gönderiyorum .Çocuk doğana kadar hiç gelmese rahat edicem valla
selos1 QueenBahar_ Acıkınca benimkide çok sinirli oluyo ya 🤣 Gerginleşiyo. Meyve yerken ağzını şapırdatarak yer bu huyunu sevmiyorum görümcem de aynı babası da aynı sanırım babaya çekmişler 😂Bunun dışında sinir etmiyor çok şükür dağınıklığı yok Allahtan temiz titizdir o konuda şanslıyım 🙂↔️
cokkasmabeabi QueenBahar_ varlığı hahdjajssjdjs şaka şaka. Bazen çok konuşuyor ya çenesi düşük çocuklarımız da ona çekmiş evde sürekli bi vıdı vıdı 😬
ayseannesafakbaba QueenBahar_ aynen takıntı düzen neyse o kalsın diyor bende tam tersi her şeyi değişmek isterim farklılık severim
benimsin21 QueenBahar_ Elini yüzünü yikadiktan sonra havlu değilde benim elbisemle yada perdeyle elini kurulaması, çorapları yastık arkasına atması ortalığa atması, bide tripppp Hele ben hamileyken benden daha çok Trip atıyor ve daha çok aseriyor🤦🏻♀️
QueenBahar_ benimsin21 valla canısı biz hamileyiz yoksa erkeklermi belli değil bizden daha çok nazlı oluyorlar
benimsin21 QueenBahar_ Dimi ya gerçekten anlam veremiyorum bildiğin aşeriyorlar hele tripleri hiç anlatılmaz
Anensinkuzusu_35 QueenBahar_ kıyafetleti kirliye değil yere fırlatmak sonunda patladım zaten eğilemiyom hamilelikten 😒
kaplanseren QueenBahar_ tuvalet kağıdı biter o kartonu çöpe atmaz öyle askıda kalır. Bir de fix huyu sigara içtiği için kapının önüne çıkar orda da ayakkabılık var boş bardağını ayakkabılığa bırakır içeri girer 😅