zuleyhammmm ben de ilk gebeliğimde yaşadım benzer durumu ama benimki bu kadar ileri değildi daha sonra geçti zaten bu durum neden oluyor anlamış değilim genetik pıhtılaşmadan mı oluyor
ferimah zuleyhammmm bizimki plasenta direnci ve tek damardan dolayı ama bu tek damar vs genetik mi oluyor onu bilmiyorum. Aslında ablam yeğenime hamileyken böyle bir durumu yoktu bilemedim🫠
sedapink34 ferimah anladım Cnm Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Hicran94 ferimah plasenta direnci noluyor onu hiç bilmiyorum ama benimde tek damar dan besleniyor bebeğim.
ferimah Hicran94 sizin kendinizde bebek haricinde yani kan dolaşımınızda bi sıkıntı var mı yüksek tansiyon veya şeker gibi bir durum var mı ya da ?
ferimah Hicran94 raporluyum hocam işe gitme dedi doktor. Evde bol su içip sol yana uzanıyorum. Elimden geldiğince proteinli beslenmeye çalışıyorum. İğne vurunuyorum🫠 iğne fobimdi ama annelik işte şimdi hiçbir şey umurumda olmuyor yeter ki bebek iyi olsun diyorum 😍 siz nasılsınız💞
Hicran94 ferimah olsun herşey bebeğimiz.icin bu süreçlerde gecicek ve belkide hic hatirlamicaz bende iyim nasıl olim bebeğe kilo aldıran smotieler bakıyorum😃😃
ferimah merveyldzz benim bebeğim vefat etti :( 4 gün oldu. Suyum bitmişti gelişim geriliği 5 haftaya cıktı derken enfeksiyon riskinden dolayı aldılar ..