Pikachununannesi Adada bunu birkaç yerde daha okudum. Ben normalde akşamları ocean extramag alıyorum bunu da deneyeyim madem teşekkürler.
Pikachununannesi Sultanaksu bunlar rutinimde zaten vardı ama hormonların etkisiyle vücudun dengesi şaştı 😅
Hanim123 Pikachununannesi Aynen Zaten Progesteron Hormonu Doğumdan Sonra Ortadan Kalkınca Otomatik Olarak Geçmesi Gerekmiyor Mu? Sonuçta Sebep Olan Faktör Ortadan Kalkıyor.
gizbay Sürekli lifli besleneceksin ben öğünlerimden tam buğday ekmeğini portakalı ev yoğurdunu sebze incir ceviz kayısı vs eksik etmiyorum 32 olduk hamilelikten önce bile bu kadar sık çıkmıyordum tuvalete çok iyi gidiyor şükür
asrin123 Pikachununannesi ben krem kullandım hemoroid memesini geçirmiyor ama rahatlatıyor en azından
Hanim123 Pikachununannesi Doğuma Az Kaldı Ama Sürekli Kabızlık Ve Hemaroid 8 Aydır Geçmedi.Geçeceğini Bilsem Rahatlayacağım.
Hanim123 Pikachununannesi Merhaba Tam Olarak Aynı Durumdayım Hamileliğimin 2.Ayında Başladı 34 Haftalık Oldu Devam Ediyor.Hem Kabızlık Hem Hemoroid Hatta Hemoroidim İlerledi Doğumdan Sonra Ameliyat Olacağım.Aferdesiniz Keçi Pisliği Şeklinde Dışkılama Oluyor.Siz Nasıl Oldunuz.
Pikachununannesi Hanim123 ben sabahları sıcak suyun içinde kabuk tarçın demliyorum. Birkaç damla limon ekliyorum ve ılıklaşınca bir tatlı kaşığı bal ekliyorum ve onu içiyorum. Kayısı tüketiyorum. Bolca su içiyorum. Birkaç gündür iyiyim tekrarlamadı. Bu karışım tarifini Dr verdi ve özellikle ev yoğurdu ye dedi onu henüz yapamadım.