newmom10 Merhaba, Ankara’da bebek arabası, anne yanı park yatak vs. Bakabileceğimiz tüm markaların olduğu bir mağaza var mı acaba?
Melike3506 newmom10 şaşmaz oto sanayi nin oralarda minicity avm var çoğu markada %10 indirim var daha bir kaç gün önce bebek arabasını ve park yatağını aldık oradan
lol Bütçen nasıl bilmiyorum ama bayb mall pahalı bir mağaza şaşmaza giderken sağda mini cty avm var orda her aradığını bulursun ve hesaplıda bnde oradan yapacağım Allah izin verirse inşallah
newmom10 balbocegii ben böyle gir mağaza arıyorum vallahi, zaten internetten de alabilirim indirim takip edip ama gidip en azından canlı görmek istiyorum pahalı ürünleri özellikle
Gamze3406 balbocegii babaymall asiri pahali ayni urunu baska magazalardan %30 - 40 dusuk fiyatla alabilirsiniz.
bsrelif E bebek, civil, lc waikiki, carters, bebek adası, lefties bunlar benim gittiklerim. Genelde E Bebekten alışveriş yaparım veya trendyoldan
newmom10 Gamze3406 aslında ben birazda çalı görmek niyetiyle her şeyin olduşu bir mağaza bakıyordum çünkü internette indirim oluyor bazen tam emin olup alamıyorsun
Melike3506 Elisa0110 prego bebek arabası puset ve park yatak 30 bine aldık 5 taksit yaptılar peşin fiyatına
Elisa0110 Melike3506 hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş 🌸ben bebek arabası aldım da beşik almam lazım
Melike3506 Elisa0110 teşekkür ederiz 🌸 yanlış hatırlamıyorsam indirimli hali kraft park yatak 8 bin prego park yatak 6 bindi ben sadece bu iki markaya baktım ahşap beşik mobilyalar falanda var mağazada -1 katta kıyafetler var ve uygun fiyatlı kıyafet alışverişi yapmasaydım oradan yapardım eğer alcak başka şeyleriniz varsa bence bir bakın mağazaya