Gencbirannis Hani bacak bacak üstüne atabilme testi😂35teyim koltukta otururken ayagımı kaldırayım dedim hiçbir şekilde kalkmıyor aklıma o geldi yere oturdum denedim diğerimin ötesine geçmiyor bacak😂😂deneyen var mı başka😂
su656 Gencbirannis bende son zamanlarda sürekli denedim hep atabilmiştim. Hatta kontorole gitmeden önce kardeşim dedi yine yaptım atabildim. Kontrolde 4-5 cm açılmam varmış yatışım yapıldı 45 dk içinde de doğum yaptım😀
Havin49_ Gencbirannis doğuma gitmeden önce bile bacak bacak üstüne atabiliyordum be karnım batada büyüktü alaksı yok bence
kurkmantosuzmadonna Gencbirannis denedim. Çok rahat attığım gecenin sabahında acil doğuma gittim. Yani hurafe.
Gencbirannis su656 demek ki geçerli degilllll😂😂eşim de diyor inanma şunlara hurafe diye, bilmiyorum kii ilk defa duydum belki hurafe degil ama sonunda görecez dedim
su656 Gencbirannis insan böyle şeyleri duyunca denemek istiyor. Özellikle son zamanlarda ne zaman doğacak diye meraktan ne duysam denerdim😀 sonuç olarak bebek istediği zamanda geldi