bebekannesi06 Arkadaşlar bir anda 5 günde göbek altı bölgemde minimum 10-15 tane çatlak oluştu bir anda. Böyle bir şey yaşayan var mı? Önlemek için ne kullanıyorsunuz. Ben lierac+saf vazelin ve göbüş yağı kullanıyordum
Zhdnl bebekannesi06 benimde öyle oldu hatta doğumdan sonra küçük küçük bir sürü çatlağım oldu çatlamayan nasıl çatlamıyor valla ben anlamıyorum birazda genetik sanırım
bebekannesi06 fadime_colak 34+0 da yoktu fadime hanım bugün bir baktım 6 günde çıkmış hepsi şok oldum. ve kilo almadım kremlerime dikkat ettim en az 2.5 lt su içtim. bebek yukarı çıkmamış hep kasıkta genleşiyor diye yırtılma olması normal dedi doktor
fadime_colak bebekannesi06 bırde bu genetıkle de alakalı ne kadar krem sursenız de faydası olmuyor benım annemın de catlamıs hep benım ıns catlamaz
bebekannesi06 fadime_colak benim de annemin çatlağı vardı. o da etkili olabilir ama çok üzücü gerçekten biraz psikolojik olarak yıpratıcı. dermatologla görüştüm doğum sonrasında daha kırmızı renkteyken lazer yaptırılabilirse geçer dedi