pembeayakkabilikiz Kızlar 35+3 haftalık olduk bız arada bır vajinaya elektrik batması gıbı sanıyelık bır his gelıyor sizlerde de oluyor mu böyle ?
kavalakurabiyesi pembeayakkabilikiz bizde 35+3 ama bende olmadı öyle bir şey nst de iyi geliyor şiödilik sadece nefes alırken zorlanıyoruz
nisaaden1234 Bende 35 haftalık oldum. Banada öyle oluyor titreme gibi elektrik çarpması gibi biseyler oluyor ama bı türlü anlam veremedim bilenler yazabilir mi acaba
pembeayakkabilikiz nisaaden1234 ay çok kötü bi his bıde tuvaleti gelır gıbı oluyor cekıyor bısey sanki. Doktoruma soyleyecegım çarşamba günü
Gencbirannis Aşağıya baskı yaptıgı için oluyor hele bazen yürürken bi anda alttan bişey giriyor bacakları kapatma hissi oluşuyor
pembeayakkabilikiz Gencbirannis yürürken daha hıc olmadı ya ayaktayken yada yatarken oldu bı kaç kez 😬
pembeayakkabilikiz kavalakurabiyesi nst ye gırdım şükür bende de sancı falan çıkmadı zaten bu dedıgım histe bi iki kez falan oldu haftaya çarşamba soyleyecegım doktoruma. Nefes bende zor alıyorum bıde bel ağrısı çok yaşıyorum ya ozellıkle gece uyurken
kavalakurabiyesi pembeayakkabilikiz valla artık zaman daralıyor canım haftaya sezeryan günü alacağız bizde