MAMA13 irmkkck Evet bende de çok oluyor bazen gözümden yaş gelecek derecede ama normalmiş rahim büyüdüğü için
ghostty irmkkck evet en başından beri oluyor. Öksürme hapşurma esnasında hafif eğilip karnımı tutuyorum. O zaman ağrımıyor. Doktorumun önerisiydi🤗
melisasak35 irmkkck bendede oluyor hele bazen canımdan can sökülüyor gibi oluyır ben 2 sezaryen oldum oyuzden sanıyodum rahim büyüdüğü içinmiymiş benide aydınlatın lütfen
irmkkck ghostty Ayy kaçıncı haftaya kadar sürüyor acaba çok canım acıyor çünkü ben de tutmaya gayret gösteriyorum yine de engelleyemiyorum
ghostty irmkkck ilk haftalar benim de çok canımı acıtıyordu. Şuan 25 teyim o kadar kötü değil. Bazen hiç ağrımıyor hapşurmada. Ama yine de ani hareket yapmamalı🤗Alışırsınız dikkat etmeye merak etmeyin.
irmkkck ghostty başından beri var ama çok tedirgin oluyorum her seferinde 🫠 yatakta dönerken de bazen kasıkta ağrı batma yaşıyor muydunuz peki
ghostty irmkkck evet onu da hala yaşıyorum ama çok nadir. Rahmi kasıyoruz dönerken ondan sanırım🤗 Yani hepsi normal, doktora soruyorum en başından beri.