tosbito damlaa51 aynı laboratuar aynı saatte 2 günde 1 test vermeniz daha sağlıklı olurdu. İki testin arasında bir gün var belki 24 saat bile değil. İyi düşünün iyi olsun inşallah
erikarpuz damlaa51 bence kimyasal değil farklı hastanede vermişsiniz böyle çıkması muhtemel zaten inşallah değildir hastanede tekrar verin
damlaa51 birumut_ dün sabah 9 buçukta verdim bugün ise akşam 8 de yine de 1 artması çok çok düşük değil mi
tosbito damlaa51 siz sabredin dua edin. 2 gün sonra yine bi verin. Kimyasalda olabilir tabiiki kendinizi üzmeyin Allah en yakın zamanda kalbinizdekini versin size inşallah 💗
damlaa51 erikarpuz ama sadece 1 yükselmiş bilmiyorum 2 gün sonra tekrar vereceğim inşallah mucize olur :(
rnur60 Pazartesi günü tekrar verin iki katından fazla yükselmediyse kimyasal gebelik olabilir aynisi bende olmuştu 3 ay sonrasinda hamile kaldim su an 7 haftalik☺️
damlaa51 rnur60 inşallah kuzm ya diğer ay da kimyasal geçirdim bu 2. Neden oluyor bu kimyasal bi fikrin var mı ilaç filan kullandın mı ?
revsnnnn damlaa51 araya 2 gün koysaydın keşke bence 2 gün sonra git yaptır tekrar böyle karamsar düşünüp takıntı yapma derim çünkü gerçekten gebe kalmayı etkiliyor
damlaa51 revsnnnn doktor 2 gün sonra kan verdi tekrar ama değer hiç yükselmemiş ya 1 gün bile olsa 1 yükselmesi çok çok düşük adetime 1 gün var
shrbnkrks Bence gayyet normal labaratuvar sonucu farklı çünkü benimki acilde gebelik olduğu cikiyorken sağlık ocağında çıkmıyordu