Melegimmmmmm Kimyasak gebelik yasadim 2 ay once tekrar hamile kaldim bu ay 18 subatta kan verdim 760 cikmisti 20 subatta verdim bugun yanu 1000 cikti betahcg sizce yine kimyasal gebelik mi
gkceakt Ben bir kez düşük yaptım. 2. Gebeliğimi 6 değeri ile öğrendim. Günden güne arttı . Artıyor olması önemli. Ve zaten sizinki 1000’e gelene kadar artarak devam etmiş zaten. İçiniz rahat olsun. Adet gecikmesi oldu mu ? Muhtemelen 4 haftalık hamilesiniz
yakutfamilia Sizi üzmek istemem tabii ki ama 2 günde bir 2 katı olması beklenir. İnşallah süreç güzel olur 🌸
gkceakt yakutfamilia 760 ın 2 katı olmasına gerek yok. Benim de bu şekilde artmıştı şimdi 3 aylık hamileyim
yakutfamilia gkceakt bütün tıp dünyası öyle diyor. Sizin adınıza sevindim ama. inşallah paylaşım yapan kişide de öyle gelişir
Melegimmmmmm Pazartesi randevum var umarim iyi seyler duyarim pazartesi gittigimdd vajinal ultrasyonla insallah keseyi gorururum
Melegimmmmmm Ayni seyleri yasayipta saglikli hamilelik ilerleyen var mi acaba bole arkadaslar yazarmisiniz
Sinerjik 1000 mi yazıyordu. Bazi hastaneler en fazla 1000 degeri ölçüyor. 1000 degerinizi aldığınız ekran görüntüsü atar mısınız?