Aaayseeert anlrnalbumu zaten saçma sapan konuşmuş doktorunuz hiç kafana takma 2. Kan değerin önemli 2 katı artarsa hiç korkma 🫶🫶
anlrnalbumu Gittiğim hastane yarın almaz devlet hastanesi özele gidicem çok farkeder mi hastane farklılığı
buse76 anlrnalbumu ilk kanı bugün mi verdin dün mü iki günde bir bakılır aslımda yarın vermen iyi olmaz iki katından düşük çıkabilir pazar versen iki katı çıkarsa sağlıklı gebeliğe işaret yani benim doktorum öyle demişti ama sen bilirsin
anlrnalbumu buse76 bende öyle biliyorum canım ama ısrarla yarın vermem gerektiğini söylüyor ben hem yarın vericem hemde pazartesi vericem
nevinbulyaman @anlrnalbumu komşumun da transfer sonrası 9. Gün 67 çıktı şuan 6 aylık hamile hayırlısı ile sizde hamilesinizdir
anlrnalbumu @nevinbulyaman @buse76 @Aaayseeert @elifnurkiricigmailcom Kızlar dün 79 dü bugün 121 iyi mi 24 saatte %52 artmış 🥹🥹🥹🥹
buse76 anlrnalbumu evet gayet iyi iki gün üst üst verdiğin için Böyle çıktı eğer yarın verseydin 150 200 arası çıkardı bence bide pazartesi ver yeterli daha sonra kese için beklersin
krizantemmm anlrnalbumu daha düşük değerle öğrenip yükselenler var beta takibi gerekir 2 günde bir takip edin