Elfidanur Dua edermısınız kızlar 🥲doğuma gıdıyorum edenden etmeyenden Allah razı olsun umarım sağlıkla huzurla kızımı kucağıma aldım der hıkayemı yazmaya gelirim🥲♥️
Elisa0110 Elfidanur rabbim kolay Bi doğum nasip etsin inşallah bebişin le sağlıcakla kavuşun 🥰güzel haberlerle gelin inşallah en güzel gün en güzel an bu anın tadını çıkart stres yapma 🌸🌹
haticedn Elfidanur rabbim o kadar kolay bir doğum nasip etsin ki saatler dakika dakikalar saniye gibi gelsin inşallah ❤️
Elfidanur powerpuffgirlss Elisa0110 [silindi] Melike3506 haticedn 1oglanannesi twobabymomm Gokturkmom_ narcissus24 balbocegii istanbuldabiizmirli bsrelif Kızlar siz mesaj atınca sancı cekıyordum 🥹anca geldim buraya Allah razı olsun o kadar mutlu hissettmeme sebep oldunuzkı okudum tek tek mesajlarınızı duygulandım yanı tanımadığın kımseden dua almak çok güzel ❤️rabbım doğumu olanlara kolaylık doğurmuş olsnlarıda analı babalı sağlıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın kızım şuan kucağım da 🥲sızı öpüyoruz ablaları 💗🙂
haticedn Elfidanur yaaaa cok duygulandımmmm cok sevindim rabbim bir omur boyu sağlıklı sıhhatli anali babali buyumeyi nasip eylesin sende bizim yerimize prensesi öp ❤️