kartanesi___ eslem2121 çok acıtıyor gerçekten dayanılacak gibi değil o yüzden yapamıyorum sağmaya devam ediyorum dün de ağladım zaten epey moralim bozuldu
Mmtomyr kartanesi___ ben ilk wee marka kullandım sonra mamajoo aldım bi de lansinoh deneyeyim o zaman
kartanesi___ Mmtomyr wee markasını sakın denemeyin diye çok duydum o yüzden lansinoh aldım çookk beğendim gerçekten ama benim canım çok yandığı için kullanamıyorum
Edacck kartanesi___ ayy canım ilk emzirmeler çok zor tuttu mu yapışıyor bırakmıyor çığlık atiyosun😂😂 benimki yara olmuştu bi de
kartanesi___ hd_d devam edemedim🙁yaklaşık 1 aydır pompa ile sağım yaptığım için çok hassaslaşmışlar ve yara olmuşlar ondan dolayı extra extra acıyor. Birkaç defadır silikonsuz emiyor ben de krem kullanıyorum
hd_d kartanesi___ Anladm canm en azindan tutmus dddim ya pompayla sağım yaptiğın için hassaslaşmıştır diye keske bastan bsalasydn kreme
hd_d kartanesi___ 😅 iyi bari sizisini alsinda Kiz bide gözle görülür bi yara falan varsa şey de iyi geliyo hani tahin oluyo ya onun üstüne yağı çıkıyor onu sürünce de iyi geliyo aklinda bulunsun
kartanesi___ kavalakurabiyesi Hayır pek işe yaramadı devamında😕silikon uç olmadan normal şekilde deniyorum 10 denemenin 6-7’sinde emiyor ama sütüm az doymadan bıraktığı için mecbur kalkıp mama da hazırlayıp veriyorum