hd_d kartanesi___ Yaa kiyamamm öncesinde pompayla da zorladın ya hassaslaşmıştır belki emdikten sonra falan kremle bakalm yavaş yavaş alışır
hd_d kartanesi___ Yok ya bence degildir bi yakinim mastit olmuştu dokunamiyodu göğüsleri şişmis boyle en az 1 kilo vardi galiba diyo canimdan can gitmişti sağarken demişti senin kinde inanilmaz derecede sislik ve sertlik varmi?
kartanesi___ hd_d yok çok bi sertlik yok, Allah senden razı olsun bebeğim ya krem aklımdan çıkmıştı hatırlattın kullandım anında ağrıyı hafifletti🫶🏻
hd_d kartanesi___ Emdikçe duzelir askm mastit degildr ozmn 🥹 Yaaa çok sevindimmm ne demek balımm benimm❤️🫶
kartanesi___ hd_d diğer göğsümü denedim az önce o da çok acıdı ama diğeri kadar değil o yüzden elimden geldiğince dayanmaya çalıştım 4-5 dk kadar emdi
hd_d kartanesi___ Oh maşallahh bide bebek tam anlamıyla emmedi ya göğüslerin alışmadı onunda etkisi olablr emdikçe sütün de gelir göğüslerin de alışır insllahhh
kartanesi___ hd_d aslında pompa ile sağmaya alıştığım için mi bilmiyorum emzirmekten daha kolay geliyor🤣
erkekannesi1_ kartanesi___ göğüs ucu kullanmasanda aynı acı olacaktı canım göğüs ucun çatlıyor lansinoh göğüs ucu kremi al yatıştırır
kartanesi___ erkekannesi1_ hamileyken almıştım zaten canım ama valla kafa kalmadı ki sağ olsun @hd_d bebeğim hatırlattı kullandım anında rahatlattı