Dlktpl Kızlar adetime 1 2 gün var yumurtlamadan 9 10 gun gecto sabah ılk ıdrarla test yaptım gpzle görülmekte zorlanılcak kadat sılık cozgo vardı resımde bıle gozukmeyen belırtılerım gogus yanması agrısı sık ıdrara cokma cabuk acıkma yenıden testo nezaman yapmalıyım
AnlatmayaGerekYok Dlktpl 2 gün daha bekle. Umutlandırmak istemem ama bende yapmıştım çok silik çıkmıştı hanile değilim deyip atmıştım sonra 2 gün geçti bi daha yapıcam deyip yaptığımda çizgi daha belirgindi. Şuan 32 haftalığım. Hakkında hayırlısı.
BMA Dlktpl kan testi yaptir canim bende adet gunumde yapmistim silik çıkmıştı ama en iyisi kan tahlili❣
Yusufunannesi_ Canım en sağlıklısı bir kaç gün bekle geçsin öyle yap ama 2.çizgi çok silik bile çıksa bebiş var demek oluyor ya da git sağlık ocağında kan ver en doğru sonucu öyle alırsın. Rabbim gönlüne göre versin
Dlktpl Yusufunannesi_ ılk ıdrar oldugu ıcın sanrm barsada cıkar cnm cızgının etrafı hafıf belırlı oldu ıcını boyamadı sanırım cok az daha varsa
SelimsMom Silikte olsa çizgi varsa gebelik var demektir. Ben adetime 5gun kala erken gebelik testiyle öğrenip pazar günü olduğu için acilde betaya baktirip öğrenmiştim. Kanda muhakkak çıkar.
Dlktpl SelimsMom beklemek ıstıyorum gecen ay berdıgımde nehatıf cıkmısto sımdı hafıf bel kasık agrım bar
Rumiyya En doğrusu kanda baktırmak. HCG değerini ölçtür hatda derim ki HCG değerin hamilelik çıkdıysa 48 saat sonra yeniden ver 2 kat artmadı lazım.
Dlktpl Rumiyya korkuyorum kan vermeye ya negatıf cıkarsa dıye cnm ıns gozlerım testtekı cızgı benı yanıltmaZ
AnlatmayaGerekYok Dlktpl ilk idrarla yap bende öyle yapmıştım. Sabredemiyosan yarın yap canım ben daha da belirgin olsun diye 2 gün geçsin demiştim. Bir önceki çubukla kıyasla
Dlktpl Dezehs https://hizliresim.com/ADV4XL. Cnm hıc bellı degıl yarın ılk ıdrarla denıcem ovu yaptım pndada koyuluk var ıkı gun once cızgo bıle yoktu
Tubasim Dlktpl canım gördüm ben de silik çizgiyi 😍 inşallah vardır dua edelim. Bir gün arayla test yaparsan çok fark edeceğini sanmıyorum . İki gün sonra sabah yap istersen
NeverTooLate Dlktpl bence yarın yapmayın 2 gün falan bekleyin hem adet gününüz geçsin varsa o zaman daha net çıkar
Sdemirel Dlktpl ya ben de ovülasyonla da dedim meraktan iki çizgi de koyu çıkmıştı 😊💕 hadi inşallah hamilesindirrr
hncrAyseNur Ben 6 gün vardı adetime test yaptığımda baya bir silik çıkmıştı ama varmış idrar vermiştim kesinleşti şimdi 23 haftalığız ☺️
Dlktpl hncrAyseNur 29. Gunum 30 32 gunde oluyorum cnm ılk bebegımı 20. Haftada kaybettm 10 ay oldu ıns hamıleyımdır yarın daha net cıkar varsa sanırım olmadı kan verıcem goguslerım aynı ılk bebektekı gıbı oldu acıyolar
hncrAyseNur Dlktpl çok geçmiş olsun çok üzüldüm ilk gebeliğin için 😔 İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bence vardır 😊 hayırlısı olsun tabiki
Tubasim Dlktpl insallah kuzum ben de adete beş gün kala üç gün kala yaptım negatifti artık adeti bekliyorum