nurak234 @nevinbulyaman evet 5 haftalık benimki sata göre ilişkiye göre 25 günlük ama doktorlar sattan hesapladığı için 5 haftalık
nurak234 @srnerva kesinlikle aynı yerde değer verin dünki doktor bana laboratuvarların sonuçları farklı oluyor keşke aynı yerde tekrar verseydin dedi 🙏 iyi düşünün iyi olsun inşallah
nevinbulyaman @nurak234 ben 3+6 da öğrendim hamileliğimi 5+4 hem yolk saç hemde bebek göründü diye hatırlıyorum
hande09 srnerva üzülme desem de boş biliyorum neler yaşadığını ama umudunu asla kaybetme en yakın zamanda güzel haberler alman dileğiyle
shrbnkrks Eğer doktor düşük yapıyorsun diye kanama için bir ilaç verirse sakin içme Allah’tan ümit kesilmez değerin o kadarda hızlı dusmemis bekle derim ben sana 2 gün sonra tekrar kan ver acilde bak sonucuna
Weenie srnerva bnm bebeğin kilosu 3 yerde 3 kilo üstü çıkarken seren oğuz diye bi doktor Allah’a havale ediyorum 2500 dedi günüm berbat geçmişti. Sonra baktık ki makina kullanmayı bilmiyormuş. Üzülmeyin ilk gittiğiniz yerde tekrar verin ❤