sirius8 Benm oğlum 2,5 yaşında kreşe vermedik açıkçası hala bezli çiş öğretemedim çok agresifleştiği bi süreç oldu. Bezli de bezsiz de bu yaşta kreş ücretleri bulunduğum çevrede
Bir asgari ücret kadardı malesef vermedim bende genelde rahat çalışıyorm uzun süre izinliydim sonra da evden filan çalıştım o şekilde hep evdeydim yani. Şimdi bende raporluyum bi aydır evden işi pc den tlf dan idare edecek durumda bile değilim gerçekten çocuk çok zorluyo erkek çocuk hareketliliğini sonuna kdr yaşıyoruz birde bu ara ramazan diye ekstra yemek telaşına giriyorum eşim için kıyamıyorum geç ezaten kendi kendine kalkıp yiyo bseyler gündüz iki kap sıcak yemek yapayım istiyorum oda beni çok yoruyo cnkü ben gündüzleri sadece bi çorba vs yapıyordum yada buzluktan bseyler çıkarıyordum eşime özellikle biletle yapmıyordum o gelince yapıyordu yemeği şimdi ramazan diye ben yapıyorum şu 5 gün beni öyle yordu ki anlatamam yani ben yemek yaparken çocuğumda sandalyeyi çekip kolları sıvayıp iş başına koyuluyor suyla oynasın musluk açıp , yemeklere dahil olsun derken ekstra zorlandığım bi kaç gün geçiriyorum hadi hayırlısı şu an uyudu mesela çocuk olmasa ben çoktan bu ağrıya acile gitmiştim yani