iremnurr0 Merhaba kızlar ben Gebze de oturuyorum da özelde iyi bildiğiniz hastane doktor ismi var mı bana da önerirmisiniz ve doğum paketleri hakkında bilginiz varsa lütfen yardımcı olun
almila1723 iremnurr0 Vm Medical Park Gebze , Dr Büşra Budak . Normal/Sezeryan 45.bin tl. İçinde Oda süslemesi, Foto çekimi mevcut.
kkaahhss iremnurr0 yüzyıl hastenesıne gidiyorum ama doğum paketı yok malasef işlem başına ücret sıstemı var .ilk doğumumu orda yaptım yıne aynı doktorumla devam ediyorum ben memnunum
sibelipek3101 iremnurr0 semavi hoca dogumumu yaptırdı fena değildi kontrollerde nasıl bilmiyorum ama güzel ılımlı yaklaştı Seher hocanın da adını duydum çok iyi diye ama bir denemen lazım
sibelipek3101 iremnurr0 yüzyılın ebeleri çok iyi İrem suanki kadroyu bilmiyroim ama maviş hanım var o çok iyi işini biliyor
kuylu almila1723 Yüzyıl hastanesi ile iletişime geçtim ama doğum paketlerinin olmadığını söylediler ?
elifcey1 Bende medical de Sibel hanıma gittim ama emin olamadım. Diğer medical de Büşra hanımı gördüm instagram üzerinden. Bir de ona bakılayım diyorum ama nasıl bilmiyorum. Karar vermek zor 🤓