Merveyazici Kızlar 29 haftalık hamileyim çok sık olmamakla birlikte bazen böyle su gibi mi desem jel gibi mi desem kokusuz akıntı geliyor sarımtırak amniyon sıvısımı diye çok korkuyorum :( 2 gün önce doktora gittiğim de herşey yolunda dedi ama ben heyecandan bu sıvı gibi şeyi sormayı unuttum başına gelen var mı nasıl birsey bu amniyon sıvısı moralim bozuldu
Heyzil Merveyazici hayır canım değil. Korkma iltihap var demekki. Benim o kadar fazla idi ki sanki hep ıslaktım. Sinir oluyordum. Doktor fitil verdi şükür çok azaldı. Doktoruna sor sana test yapsın.
Merveyazici Heyzil intihap daha önce vardı ama çok az miktar da demişti toz tek kullanımlık ilaç vermişti kaşıntı falan da yok çok şükür çok korkuyorum napıcağımı da bilemedim daha çok küçük :( bu Zamanda erken Doğum riski beni korkutuyor psikolojim bozuldu :(
babymomm Merveyazici bende de oluyor idrar yolumda enfeksiyon cıktı antibiyotiğe başladık korkma benim ki sular gibi akıyor düşün
Merveyazici babymomm Allah razı olsun ya sırf bu durum için suan ayaktayım gece olduğunu görünce uykum kaçtı resmen :( insallah dediğin gibidir
babymomm Merveyazici yarın sağlık ocagında idrar testi ver orda da cıkar zaten bol su iç vücuttan atılsın dr da antibiyotik verir ihmal etme enfeksiyon cok önemli