busraoz0811 Pazartesi günü doktor 3 cm açılmam olduğunu söyledi bende yürüyüş egzersiz vs yapıyorum. Pelvikde aşırı derecede ağrı belimde de ağrı var sizce ne zaman doğum gerçekleşir. Bu durumu yaşayan var mı?
flz3576 busraoz0811 sancı aralığı nasıl dk tutun kaç dkda bir artıyo şidetleniyor sık sık çekilmeyecek gibi olursa doğum başlar
prenseslerblogg busraoz0811 işte önce kasıklarda sonra bele vuruyor zaten tuvalete gittiğinizde ıkınma isteği geliyor mu
busraoz0811 flz3576 şuan tam anlamıyla sancım var diyemem giriyo biseyler ama böyle dayanilmayacak gibi degil
aybarssmomm 3 cm açılmayla yatışım yapılmıştı benim düzenli sancılarım da vardı. Sabah yattım öğlen doğurdum
busraoz0811 aybarssmomm benim kasıklarıma giriyo sanci ama böyle bayağı kötü derecede değil ama belim falan aşırı agriyo
kardiasell busraoz0811 ben 3 cm açıklıkla yatış yaptım 2 saat içinde doğum olmuştu ama agrım vardı sizinde agrılarınıxın sıklığına göre bugün yarın olur en geç sağlıkla doğsun inşallah
sibelipek3101 busraoz0811 akşam yedi gibi başladı on gibi hastaneye gittik gece ikide doğum oldu hiç hirsey yapmadım doktor birşey yaoma dedi uzandım bende
hilal858_ busraoz0811 3 4 cm açıklıkla hastaneye yatış yapıp 2 saat içinde doğum yaptım ama hastaneye sancı dakikasi 5 dakikaya bir düştüğümde gittim 😅 Dikkat et sende Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay bir doğumun olsun🥰