tospikannesiiiiiiiii Ben baş ağrısı olmaması için ameliyat sırasında başı hiç sağa sola döndürmemek gerektiğini duydum doğumum yakın ve dikkat edeceğim başka tavsiyesi, bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsanız çok seviniriz
BlackFish2113 tospikannesiiiiiiiii bel ağrısı maalesef oldu ilk gün o da yürüyene kadar yatakta sabit yattığım için ama yürümeye başlayınca iyi geldi. Baş ağrısı olmadı ameliyattan hemen sonra su içmeye başladım 2 saat sonra çorba ve kahve. Bol su içmenin iyi geldiğini düşünüyorum. Ayrıca ilk akşamdan itibaren 3-4 saatte bir dışarı çıkıp 5 dk temiz hava aldım o da çok iyi geldi aklınızda bulunabilir. İnşallah ağrısız sızısız rahat bir doğumunuz olur 🥰
ikinciyesekeranne tospikannesiiiiiiiii evet bende başımı sabit tutmuştum, sonrasında da yeme içme serbest dendiği gibi sade nescafe içtim günde 4 fincan filan 😁 Kafein de etkili bu ağrıyı azaltıyor. Çok şükür ne bel ağrısı ne baş ağrısı yaşamadım. Bir de yürüyümeye başladığım gibi hep yürümüştüm. Az da olsa yürüdüm. Sürekli yürüme mesafesini arttırmıştım.
kartanesi___ tospikannesiiiiiiiii Herhangi bir baş dönmesinde gereken ilacı yapıyorlar zaten canım benim de sezaryen sırasında bi ara başım döner gibi oldu söyledim ilaç yaptılar anında kendime geldim
suragungor tospikannesiiiiiiiii ameliyat esnasinda basinizi hareket ettirmeyin Ameliyat sonrasida basinizi cok hareket ettirmeyin Yatagi dik konuma getirip yatin hastanede İlk kalkista yere bakmayin karsiya bakin Granul nescafe , bitter cikolata ve bol su tuketin Yurumekte zorlanacaksiniz ama sakin pes etmeyin yavas yavasta olsa koridorda yuruyun biri kolunuza girsin
tospikannesiiiiiiiii BlackFish2113 Teşekkür ederim Allah razı olsun 🥹 dışarda temiz hava alarak yürümek çok iyi bir fikir gerçekten hem psikolojik olarak da iyi gelir 😊