Sevgiiss İkisi de e bebek hello baby marka ikiside yenidoğan alalı oldu çok değiştirme şansımda yok bu beden farkı nedir anlayamadım. Birisi çok küçük birisi büyük anlayamadım .
Ceku256 Sevgiiss benim de başıma geldi yenidoğan yazan tulum kocamandı bebeğim zaten zayıf doğdu 😅 2 aylıkken anca olmaya başladı maalesef
lux38 Sevgiiss sanırım prematüre için oluyr diğeri bnde de 2 tane yeni aldığım zıbın var yenidoğan birisi büyük birisi küçük yıkanmışta çekmiş gbi 😅
Sevgiiss eylusko oğlumda da öyleydi aslında 3900 doğdu ama oluyordu kıyafetler diğeri prematüre gibi sanki @Ceku256
Sevgiiss QueenBahar_ inşallah zaten çok aldım sanırım, 3 tane yenidoğan alt üst takım 2 yenidoğan tulum 3 tane 0-3 ay tulum 4 tane 0-3 ay alt üst takım çok mu olmuş
QueenBahar_ Sevgiiss yok ya yeterli bence zaten kusuyor bebisler bezi taşabiliyor yedek olarak dursun
Sevgiiss ikinciyesekeranne bence diğeri prematüre bebek diğer Yenidoğanlarla karşılaştırınca aşırı küçük etiket yanlış basılmış sanırım @lotusflowers
Sevgiiss QueenBahar_ oda doğru yaza geliyor ya çok giydirilmez gibi gerçi ben kış doğumu yaşamıştım ama bakalım 😄
fundiiim Sevgiiss baya fark varmış🙃dikim yapanların kalıpları ile alakalı olabiliyor doğduğu gibi giydir gitsin canım etiketi de kopmuş zaten elinde kalmasın kullanılsın😉
mom_51 Bu yeni doğanlar da 2 ye ayrılıyor kuzum. 0 var birde 0-2 ay var. 2 aya kadar yenidoğan sayıyorlar sanırım. Bir de e bebekte hep kalıp farkı oluyor bende anlamadım. Aynı boy aynı ay alıyorum hem civil hem e bebekten ama civilin daha büyük kalıbı.
Zeliha_plt38 Sevgiiss büyük olan 0-3 gibi duruyo canim oğlum 3500 doğdu 25 günlük şuan 0-3 olanlar kocaman hala bana da küçük geliyodu yenidoğan olanlar ama öyle değilmiş🤭
Sevgiiss Zeliha_plt38 benim oğlumda 3900 doğmuştu Yenidoğanlar oluyordu ama diğer yenidoğanlarla kıyaslayınca bence küçük olan prematüre baskı yanlış basılmış gibi geldi bana