Kizlar herkese merhaba. Çok stresli zamanlardan geçmis bir hamile olarak olur da benimle benzer bir sey yasayan bir anne olursa diye yazmak istedim. Çok aragtinp güvenerek Panaroma firmasina 11+5 te fetal dna yaptirdim ve fetal fraksiyon degerim 4.4 geldi bebekte XYY kromozom anomalisi oldugunu söylediler. Testi tekrar yapma teklifimi reddederek degerin yeterince yüksek oldugunu söylediler. Daha sonra o psikolojiyle 4 hafta amniyosentez yaptirmayi bekledim ve onun sonucunu da yine 4 haftaya yakin bekledim. Tahmin edersiniz ki ömrümüzden ömür gitti ne hamilelikten bi sey anladim ne stressiz bir günüm geçti. Daha sonra gelen sonuca göre çok gükür temiz çikmisti bebegimizde bir sikinti yoktu. Ama inanin hala tam anlamiyla atlatmis degilim. Bu süreçte hangi doktora panaromada yaptirdim testi dediysem aa iyi yer aslinda pek yanlis sonuç vermez diyerek beni daha da endiselendirdi. Demem o ki firma ne kadar iyi olursa olsun yanlis çikabiliyor sonuçlar bazen. Benzer bi gey yasayan olursa lütfen gönlünü ferah tutsun insallah kimsenin bagina gelmez tabi..