sucukluyumurta07 selenhuseyin benım betam 2 g0n önce 3034 dü haftaya bir gün doktora gitsem kese ve kalp atışı alır mıyım ki ? 5+3 deyim
selenhuseyin sucukluyumurta07 yani sağlıklı bi gebelikse şuan betan 6-7 binlerde olması lazım %60 artış olursa tabi bu betayla da sadece kese ve bebek görünür tekrar haftaya da kalp atışını dduyururlar büyük ihtimalle
sucukluyumurta07 selenhuseyin 4 gün önce 934 cıkmıstı 2 gün önce de 3000 lerde işte normal denmıstı ama gerilmedim degıl. Kese görünmedi vs
selenhuseyin sucukluyumurta07 Oo maşallah çok iyi ilerlemiş beta, 3 binde nasıl kese görülmemiş ya devlet hastanesine mi gittin
sucukluyumurta07 selenhuseyin evet devletti. Hayatımda İlk defa devlete gittim. Haftaya artık özele gidecegım.
selenhuseyin sucukluyumurta07 Devletin ultrason cihazları eski ya, benim 1500lerde felan keseyi görmüştük özel de
sucukluyumurta07 selenhuseyin öyle mi ? Boşuna stres olmuşum ya. Gerildim acayip. Bu hafta gıdeyım o zaman hastaneye cok teşekkürler 🌷
selenhuseyin sucukluyumurta07 bunu benden öğrenmiş olamazsın herkes bas bas devlet hastanelerinin rezalet ultrason cihazlarını konuşuyor 😂 Boşa stres olmuşsun kıyamam ya, haftaya hem bebeği hemde kalp atışını duyarsın inşallah 🧿
birazbilgi CerkesMaria ay çok güzel çok sevindim bizim de randevumuz 5+0a denk geliyor o yüzden merak etmiştim