2prensesannesiiii smyyy95 oh oh maşallah pik gibi balım 🥰 ne güzel olgunlaşmış döngünün kaçıncı günü bugün
2prensesannesiiii smyyy95 anladım balım geç olsun güç olmasın inşallah güzelce de tutar pozitif haberlerini alırız🥰🌺
leonlulu 2prensesannesiiii yumurtlama takibi yaptırıyorsan da güzel canım şansın artar allahım en kısa zamanda en güzel şekilde nasip etsin 🥰🤲🏻
2prensesannesiiii leonlulu iyi çıkmıştı bi öncekinde çok kötü çıkmıştı sonuç hormon ilacı verdi dr agnucaston hayıt otu varmış içeriğinde işe yaradı valla düzeldi sadece lh hormonu yüksek o da pcostan
leonlulu 2prensesannesiiii hayıtı bende kullandım canım iyi demişti değerlerime ama pcos vardı bende o ay hamile kaldım havuç ta ye mutlaka çok fayda ediyor
2prensesannesiiii leonlulu anneme gittiğimde haşlayıp koydu çocuklar için bende yedim ama bu ay 1 kere sadece yedim yumurtanın çatlaması için iyiymiş🥰
leonlulu 2prensesannesiiii evet canım yumurta kalitesini arttırdı benim 1 ay kadar düzenli yedim her gün çiğ olarak tükettim ben 1 tane o ay gebe kaldım şükür