aycabrk06 Kızlar merhabaa mide yanması için ilaç hariç önerileriniz varmı kaç gündür mide yanması yüzünden birşey yiyip içemiyorum gün içerisinde çok zorlanıyorum yardımcı olabilirmisinizz
Aysgulgndz aycabrk06 benim de baya yanma batma oluyordu özellikle geceleri doktor renni şurup verdi bana çok iyi geldi bir çay kaşığı bile yetiyor
snur10 aycabrk06 aynısı bende de var salçalı ve baharatlı yemekler yemeyin bi süre ben yoğurtlu corbaları tercih ediyorum bu yüzden ve hafif yemekleri,bol bolda meyve yiyorum mide yanmasından 2-3 gün uyuyamadığında oldu muz yemek bana iyi geldi
aycabrk06 Aysgulgndz ilaç kullanmak istemiyorum ama kullanacak gibiyim yedigim hicbir seyden zevk alarak yiyemiyorum🤦🏼♀️
Aysgulgndz aycabrk06 sürekli içmiyorum ilaç azalttı çünkü bende mecbur kaldım ama ilerleyen haftalar da daha çok olıyor ben 32+4 şuanda muz ve sütte iyi geliyordu ama 2 saat en fazla durduruyordu canım
aycabrk06 Aysgulgndz 25+2 yim bende suan bu zamanda böyleysem o zaman ne yaparım acaba galiba doktora danışmam gerek bu konuda