bebismm Her ağrımda bebeğime bir şey oldu diye korkuyorum bütün gün aklım onda 😭 Doktor ağrılar normal dedi ama ne tür ağrılar normal? Kasıklarımın ağrıması karnımın ağrıması normal mi? Henüz keseyi görmediğim için mi bu tedirginliğim? Bebeğime bir şey olmasından çok korkuyorum
damla6565 bebismm önünde çok uzun bir yol var şimdiden böyle stres edersen kendine zarar verirsin. Kasık ağrısı çok normal ben doktora kasık ağrısı yaşıyorum dediğimde bebeği kolunda taşımıyorsun karnında taşıyorsun ve orada büyüyor tabiki agricak demişti o günden sonra kanama olmadığı müddetçe hiç bir kasık ağrısını ciddiye almadım. Gönlünü ferah tut sağlıkla gelsin 🌸
yigitbebeninannesi bebismm Hormon seviyen arttıkça ağrılar devam eder korkacak bişey yok canım. Allah korusun dayanılmayacak kadar ağır bir ağrı varsa sıkıntı var demektir. Bazen bıçak saplanır gibi oluyor kasıklarıma ama normal bebek büyüyor ağrı yapıyor. Rahim genişliyor ya ondan oluyor. Bebek yukarı çıktıkça ağrılar azalıyor.
1melekannesi3858 bebismm ay hiç korkma biliyormusun ben hep evham yapmışım kendime o kadar süre beklerken bişey mi var bişey mi var diye oysa ki bebeğim benimleymis kalp atışını duyduk bugün çok şükür Rabbime sende korkma herşey geciyo emin ol
nursenasu27 bebismm ev tipi kalp atışı dinleme cihazı alabilirsiniz 700 800 civarı bi fiyatı var bu şekilde bu korkuyu yenebilir daha rahat edebilirsiniz psikolojinizi de bozmazsınız hiç yoktan bu cihazı sağlık ocağı da kullanıyor gebe izleme gittiğiniz de görürsünüz zaten
bebismm damla6565 Çok teşekkür ederim 🥹 Genel olarak anksiyete bozukluğu ve panik atak sahibi biriyim sürpriz bir gebelik oldu bu. İlk öğrendiğimde nasıl anne olacağım derken şimdi her şeyden korkar oldum bebeğim sağlıklı olsun diye. Dediğiniz gibi çok uzun bir süreç zaten normalleştirmeliyim biraz 🥰
Kbrastr bebismm aynı haftadayiz korkmayın benimde öyle ağrılarım var normal dedi doktor ben bide bir düşük yaptım 7 haftalik Rabbım korusun evlatlarımızı ❣️
bebismm Kbrastr Allah korusun bebişlerimizi, çok sağlıklı olsunlar inşallah 🥰🥹 Düşük yapmaktan çok korkuyorum, o yüzden her ağrıda korkuyorum açıkçası 🥺
damla6565 nursenasu27 ayy o bahsettiğiniz cihazı ben de aldım bence arkadaşa hiç uygun değil çünkü zaten stresli bir yapıya sahip ben sırf onun yüzünden gece 3′te acile gittim yani kalp atışını alamadım cihazla korka korka ağlaya ağlaya muayene olduktan sonra bebeğin kalp atışını duydum o günden beridir hiç çıkarmadım kutusundan. Herkese uygun değil bence çünkü sürekli insan bakmak istiyor psikolojisini stresini yönetebilen kadınlar kullanmalı diye düşünüyorum 🙂
Kbrastr bebismm kötü düşünmeyin hep iyiye yorun verende alanda Allah rabbime sığınıp sağlıklı Bi şekilde ilerlemesi için dua edeceğiz 🥰
rmys568 bebismm hiç korkmayın bende aynı sizin gibi gecirdim 8.aydayım şuan bosuna evham yapmışım diyorum,sizin kontrolünüzde olan bir sey yok Allah koruyor bebeklerimizi hareketlerini hissedince zaten rahatlayacaksınız,kafanızı meşgul edin mutlaka