beriiiadsz Kızlar geçen gün doktora gittim kız dedi kesin mi dedim yüzde yüz dedi böyle olupta sonradan değişen oldu mu acaba ?
beyzzsenturkkk beriiiadsz 16 da öğrendim 2 kızımı da. eğer bacak arası netse özellikle özelde pek değişme payı olmuyor ben 26. haftadayım geçen gittiğim devlette ki doktor kıza benziyo emin değilim dedi bende biz öğrendik kızmış dedim😂😂😂😂😂 özelde öğrenin bence
aslhnkrts9 beriiiadsz değişmez diye düşünüyorum benim devlette ki doktorum yüzde 80 kız dedi yanılacağımı düşünmüyorum dedi kızım oldu 😂 aynı zamanda özelde ki doktor da üstüne basa basa erkek demişti 😂 her doktorun ultrason yorumlaması farklı işte 😂
ikinciyesekeranne beriiiadsz kaçıncı hafta ki ? Gerçi doktorum bana doğuma kadar bildikleri cinsiyette yanılma olabileceğini söylemişti ufakta olsa ihtimal var 😁
malat 16 haftalıkken devlet erkek dedi, detaylıda kız denildi 😂😂 bence detaylıya kadar bekleyin özele gittim sırf netleştirmek için kız olduğu söylendi
ikinciyesekeranne dilanugur_77 bilmiyorum canım gitmedim devlete ama 16dan önce söylemiyorlar diye duydum
mervekalkann dilanugur_77 en az 16 ama bazı devlet hastanelerindeki doktorlar 18 den önce söylemiyor doktoruna bağlı.
mervekalkann Valla benim özelde de devlette de erkeğe benziyor dediler ama çocuğum sürekli kordon ile oynayıp araya aldığı için göremiyorlar yarın detaylım var 20+2 oluyoruz umarım netleşir 😂 devlette yaptıracağım.