dilekaydinn senaryo Lütfi kirdarda perinatoloji var fakat detayli ultrason yapılmıyor beni de Zeynep kamile yönlendirdiler
tugce4545 nilperab bende çok uğraştım hergun aradım 182 yi MHRSden takip ettim sabah 10 da açılıyor yeni randevular ama yok denk düşüremedim en son artık özelde yaptirdik uğraşmadım
fatma029 tugce4545 özelde nereye yaptırdınız acaba?Bende anadolu yakasındayım detaylıya sıra bulamıyorum
fatmaa51 senaryo yok senin ki perinatoloji riskli gebeye bakıyorlar canım antenatal da ikili ve detaylı ultrason yapıuolar o yüzden bizde oraya almaya calisiyoruz ama olmuyor malesef yinede bir dene belki yaparlar bende perinatolojiye aldım antenatala bulamayınca
sarilale123 senaryo siz perinatolojiye almışsınız ama bakmıyor bilginiz olsun. Yukarıda benim attığım gibi alacaksınız. Ben ikili testte almıştım, orda ikili test yazacak demişlerdi bakmadan gönderdiler
etkafa senaryo Bende nabızdan bakıyorumda hangi bölüme alınca detaylıya almış oluyoruz gerçi hiç randevuda yok
fatmaa51 etkafa antenatal bölümü diye geçiyor 20-24 hafta detaylı 2.düzey doppler ultrason diye geçiyor ona basıp alacaksınız
Fat_maa nilperab merhaba alarminizi 09.58 kurun tam 10.00 da randevular aciliyor ben o şekil almistim
fatmaa51 senaryo ben sizden önce gideceğim perinatolojiye salı günü gitcem benimde 3 kaybım var riskli gebelik geciriyorum eğer bana bakarlarsa ben sizede buradan yazarım bana baktılar sizde gidin diye insallah unutmam yazarım
fatmaa51 etkafa ben 3 haftadır deniyorum gece gündüz bulamadım zeynep kamile siz bulabilirseniz iyi valla uğraşın bakalım belki olur
etkafa fatmaa51 nabızdan alınıyor demi ben öyle bir başlık göremedim ama kadın doğumdan almaya çalıştım
fatmaa51 etkafa googleden mhrsye giris yapıp o şekilde alabilirsiniz e-nabızdaki nasıl bilmiyorum üsküdar zeynep kamil sonra kadın hastaliklari sonrada muayene yerine de 20 24 hafta detaylı ultrason yerine basacaksiniz