hafizebl Nisan anneleri hazırlıklar nasil gidiyorrr ben yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum içim içime sığmıyor 🌸🧚🏼♀️🎀🥰😘🫄🏼🐣🩷✨️
minnosss58 hafizebl ben henüz başlamadım kıyafetleri yıkama, ütülme, çanta hazırlama bunlar gözümde çok büyüyor nedense 😌
zeynepkorucu hafizebl gerçekten sanki günler çok hızlı geçiyormuş ama bir yandan da hiç geçmiyormuş gibi 12 Nisan gibi gözüküyor ama bakalım içimden hep daha erken olacakmış gibi hissediyorum
unkurabiyesi hafizebl hesabıma göre 17nisan dogum.. kıyafetler yıkanıp utulendi kendime henüz bişey almadım valizi biran önce hazırlamak istiyorum cunku çok agırlastıgımı hissediyorum
damla35b 22 nisan inşallah bekliyoruz zor bir süreçten geçtik hala kusturuyor sevgili kızım sağlıkla gelsin inşallah ama zaman hiç geçmiyor gibi sanki durdu
gkc990_ @hafizebl 32 haftalık olduk kanal pozisyonunu almış bu günlerde çok fazla baskı oluyor alt tarafa aşırı hareketli karnımda umarım doğunca sakin bir bebek olur 🤭🤣 17 Nisan Doğum tarihimiz herşeyi hazır yıkayıp çantayı hazırlamak kaldı sadece
3bebekliannee gkc990_ benimde 17 Nisan gözüküyor ama bakalım ne zaman gelmek isteyecek benim kız 🥰 diğer kızım 36+5 oğlum 36+0 da doğmuşlardı kardeşleri gibi aceleci olursa mart sonu gelir büyük ihtimalle 🤭 bugün valizi hazırlamaya başladım çoğu şey bitti aklıma geldikçe koymaya devam ediyorum 1.de aynı heyecan 3.de aynı her seferinde aynı heyecan ve mutluluk 😍🫶🏻 sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 🙏🏻🌸
rabisssk kızlar 2024 te Nisan da doğun yapmıştım, hesabıma göre 20 nisandı ama ben 4 nisanda doğurdum ona göre 😆 hazırlıkları tamamlayın martta tamamen
merve588 hafizebl battaniyesi kaldi tek onu örüyorum nasipse yarına biter cantami hazir ederim erken gelicek gibi cok sabirsiz bir beyfendi abiside ayni sekilde erken gelmisdi sabırsızlık bundada var😂